Hoewel de Pronckkaemer in wezen opgezet is om via internet te verkopen, bestaat er uiteraard de mogelijkheid de collectie vrijblijvend te komen  bezichtigen.
In 2003 zijn we begonnen in een kleine loods achter onze woning in EINDHOVEN (Strijp) waarin de meeste aangeboden spullen getoond werden. Inmiddels staan (en hangen) ook IN onze woning en aangebouwde veranda allerlei objecten voor de verkoop, maar let op....niet alles is te koop want privé en verkoop lopen door elkaar.

Op afspraak:
De Pronckkaemer is geen openbare winkel en kent dus geen vaste openingstijden. Als je een artikel (of meerdere) vrijblijvend wilt komen bezichtigen, mail, app of bel dan gerust voor een afspraak (voor doordeweek overdag of eventueel op zaterdag en zondag).

Je bent van harte welkom!

Geef in je email wel even aan om welk artikel het met name gaat, het kan natuurlijk zijn dat het net verkocht of gereserveerd is.

Je kunt me ook bellen of appen op nummer 0031-6-23200447 (10.00-18.00 uur. B.g.g. graag inspreken of een whatsappje/smsje sturen).

Hoewel de site zoveel mogelijk up to date gehouden wordt, kan het zijn dat een artikel al verkocht is. Stuur me bij serieuze interesse voor een specifiek item dus direkt een mailtje (of appje/smsje).

 

De PRONCKKAEMER staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel,
onder nummer: 17150855